Baja Serat laser motong

steel fiber laser cutting
  • steel fiber laser cutting (2)
  • steel fiber laser cutting (1)
  • steel fiber laser cutting (4)
  • steel fiber laser cutting (5)
  • steel fiber laser cutting (6)
  • steel fiber laser cutting (8)
  • steel fber laser cutting
  • steel fiber laser cutting (7)
  • steel fiber laser cutting (3)
  • steel fiber laser cutting

Pondok Description:

Stabil ranjang lathe beurat-tugas;
Kontrol komputer tepat;
Sanggup motong logam lambar 0-30mm.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    Serat baja mesin motong laser jeung luhurna kadar nilai-na-ongkos. Éta populér di dunya. Kusabab aplikasi na luas, nice ujung kinerja motong, sarta biaya nu lumrah low.

    Sabenerna, aya dua pilihan tina mesin tipe ieu. Ékonomi laser tipe serat sarta standar serat laser mesin motong. Aranjeunna utamana béda dina supir jeung motor transmisi na Jumlah Y sumbu. Supir tunggal ongkos tipe mesin téh handap. Bari supir ganda kalawan akurasi gawe luhur sarta kinerja.

    Anjeun ngan perlu mamatahan ukuranana bahan maksimum anjeun ', motong ketebalan unggal bahan, industri lumaku jeung anggaran. Lajeng urang nawiskeun Anjeun solusi paling cocog pikeun anjeun.

    Baku serat laser mesin motong anu profésional dipaké dina motong gancang dina pelat logam. Kayaning stainless steel, baja hampang, baja karbon, plat galvanized, loba jinis alloy, jsb

    Samentara, lamun rék motong bahan logam cerminan tinggi. Kayaning kuningan, tambaga, aluminium, pérak, emas, jsb mesin motong Morn logam kami ogé bisa papanggih paménta anjeun, kalawan sumber laser Amérika nLIGHT.

    Kayaning industri iklan, industri hiasan, dapur jeung dapur Ware, mesin rékayasa, baja jeung beusi, mobil, logam plat chassis, manufaktur hawa-conditioner, logam plat motong, jsb

    parameter:

    Motong ukuran pikeun cadar 1300 * 2500mm / 1500 * 3000mm / 1500 * 6000mm / 2000 * 4000mm
    kakuatan serat laser 300W-6000W
    jangka waktu hirup 100.000 jam
    brand kakuatan laser MAX, Raycus, IPG, nLIGHT pilihan
    sistim Girang drivers Servo na motor
    Reducer Japan reducer
    Sasayogian tanaga 380V ± 10% 3Phase atawa 208V ± 10% 3Phase

    motong laser sampel (1) motong laser sampel (2)

    motong laser sampel (3) motong laser sampel (4)

    motong laser sampel (5) motong laser sampel (6)

    motong laser sampel (7) motong laser sampel (8)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!