Misah laser Serat nyirian Mesin

Optional Precision Translation Tables
  • Separate Fiber Laser Marking
  • Independent and Sealed Cabinet
  • Separate design
  • Optional Precision Translation Tables

Pondok Description:

Pikeun bahan badag sarta beurat nyirian;
Operasi movable sarta fléksibel;
Kolom tinggi keur jangkung nyirian béda.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    Misah serat laser kamajuan anu profésional pikeun duanana tepung jeung bahan non-logam nyirian. Kayaning stainless steel, baja karbon, aluminium, Cooper, Chrome, aluminium anodized, silikon wafer, jsb Salaku ogé kavling bahan non-logam, kawas keramik, karét, plastik, kulit, kardus jsb

    mesin runtuyan ieu lega dipaké dina logam jeung non-logam sawah, kayaning industri bagian otomatis, alat-alat médis, komponén éléktronik, industri IT, Industri hardware, apparatuses precision, perhiasan, karajinan, panerapan-low-voltage tinggi, industri bungkusan, jsb .

    Pilihan Tables Precision Tarjamahan, garis assembly sarta parabot husus nonstandard sejen tur ngapung nyirian garis produksi.

    ucup :

    model MT-F20S / MT-F30S / MT-F50S / MT-F100S
    nyirian Area 100 * 100mm / 200 * 200mm / 300 * 300mm
    laser daya 20W / 30W / 50W / 100W
    laser Sumber Raycus / IPG
    Speed ​​nyirian ≤7000mm / s
    Sasayogian tanaga 220V / 110V 50Hz-60Hz
    Bahan aplikasi Sagala jinis logam jeung bagéan nonlogam
    Format rojongan PLT, BMP, DXF, AI, JPG jsb
    cooling System cooling hawa
    Mnt. perbawa 0.01mm
    garansi 2 taun

    laser nyirian sampel (1) laser nyirian sampel (2)

    laser nyirian sampel (3) laser nyirian sampel (4)

    laser nyirian sampel (5) laser nyirian sampel (6)

    laser nyirian sampel (7) laser nyirian sampel (8)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!