Portabel Serat laser nyirian

Portable Fiber Laser Marking (1)
  • Portable Fiber Laser Marking (5)
  • Portable Fiber Laser Marking (4)
  • Portable Fiber Laser Marking (2)
  • Portable Fiber Laser Marking (3)
  • Portable Fiber Laser Marking (1)

Pondok Description:

Fase hiji AC sumber kakuatan (110 / 220V);
Nyirian speed bisa ngahontal 7000mm / s;
Gerakan nu panggampangna tur operasi merenah.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    Portabel serat laser mesin etching kalayan ukuranana leutik jeung beurat. Nu bisa diangkut ku kurir express. Sarta pohara gampang pikeun pindah ka mana iraha wae.

    Ieu dilengkepan PC, worktable 3D, sumber laser, saklar, suku cadang, jsb Sadaya tina asesoris nu pre-install. Anjeun teu kedah install wae bagian nalika narima. Nyolok-na-maénkeun hayu Anjeun beroperasi eta leuwih gampang.

    Serat laser mesin nyirian nyaeta profésional pikeun duanana logam jeung bahan nonmetal nyirian. Kayaning stainless steel, baja karbon, Aluminium, Tambaga, Anodized Aluminium, pérak, emas jeung sajabana Salaku ogé kavling bahan nonmetal, kawas palastik teuas, keramik, jeung sajabana

    mesin runtuyan ieu utamana dipaké dina widang ukuran logam jeung produk nonmetal leutik. Kayaning industri bagian otomatis, Equipment médis, komponén éléktronik, industri IT, Industri hardware jeung sajabana

    ucup :

     sumber laser  20W-30W
     ukuran karya  110 * 110mm
     laser Panjang gelombang  1064nm
     waktos respon  0.5ms
     Frékuénsi pulsa  20-100KHz
     nyirian jero  ≤0.4mm
     speed nyirian  ≤7000mm / s (≤2000mm / s anu hadé)
     nyirian garis  1-10 garis (di wewengkon nyirian)
     lebar garis minimum  0.1mm
     karakter minimum  0.15mm
     akurasi kabisaulangan  0.001mm ±
     sistim cooling  cooling hawa, pohara merenah
     Sertipikat  Kalawan CE & FDA bijil
     aplikasi  Profésional pikeun logam jeung sababaraha non-logam
     sistim kontrol  kontrol PC jeung software JCZ EZCAD
     sistim operasi  Microsoft Windows7 / XP jeung sajabana
     suplai tegangan  110 / 220V / 50HZ / 60HZ

    laser nyirian sampel (1) laser nyirian sampel (1)

    001 laser nyirian sampel (3)

    laser nyirian sampel (4) laser nyirian sampel (5)

    laser nyirian sampel (6) laser nyirian sampel (7)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!