Oversale Service - MORN Téhnologi CO, Ltd..

Service Oversale

Service MORNLASER Pra-Penjualan

12

  • Difokuskeun Perlu Unggal Palanggan urang:

Ngabejaan kabutuhan Anjeun atawa confusions ngeunaan mesin laser sarta bisnis laser, sarta kami bakal nempatkeun 100% usaha pikeun ngabantu anjeun kapanggih solusi laser nu paling merenah.

  • Konsultasi bébas sarta Analisis Pasar:

konsultasi haratis jeung analisis pasar laser anu disadiakeun pikeun mantuan Anjeun ngamimitian up bisnis laser sarta meunang mulih kalawan MORN kualitasna alus sarta mesin laser ekonomis.

  • Ngaropéa Leyuran Produk na Rojongan Téknis:

ngaropéa layanan bisa minuhan kabutuhan beragam bareng jeung gambar bébas tur gratis sidang jalan. Rojongan teknis hirupna anu ditawarkeun pikeun sakabéh unggal produk laser MORN.

  • Gotong royong bisnis:

Kunjungan ka pabrik jeung kantor kami sok tampi tur Anjeun bakal ngalaman cara saum sareng efisien ngahubungan mesin laser MORN sarta téknologi manufaktur.

  • Pelatihan profésional, Leuwih lila Rek na Hirupna Service:

jasa instalasi Overseas, kadali jauh online jeung latihan kaamanan panto-panto anu ditawarkeun. Panjang jaminan na hirupna jasa tiasa make aran leuwih reassured.

Control Quality MORNLASER

MORN mastikeun ngatur kualitas unggal produk laser janten bener jawab karya aman tina unggal customer. Pikeun taat kana kualitas jeung kaamanan baku, unggal produk MORN boga ngalaman prosedur test ketat di pabrik:
1.Machine Panémbong:
ukuranana Standar, alus semprot na las, jelas assembly Sistim circuit, sarta bagian lengkep;
2.Pre-instalasi:
Sadaya bagian mesin sareng komponenana bakal tos dipasang di pabrik ngaleupaskeun masalah instalasi poténsi konsumén bisa datang di sakuliah.
3. sidang Aplikasi:
jalan sidang tina mesin laser anu dilaksanakeun ku ngolah sampel, nu speed ngolah na precision bakal dikonfirmasi ku konsumén. Ogé mesin ngalir lancar tur steadily, sarta sistem kontrol akurat bisa ngadalikeun mesin. Dites produk anu bisa jadi teu papanggih frékuénsi ékspéktasi anu bakal readjusted dugi aranjeunna minuhan sarat.
4.Packing:
Saatos mesin kasebut dites hasil, sésa sareng komponenana bakal disassembled kana prosés packing. Pilem pelindung, kotak kai jeung pigura beusi bakal dipaké pikeun pageuh pak mesin ulah keur ngadat atawa ruksak nalika angkot.

MORNLASER Saatos-Penjualan Service

Sanggeus hambalan palaksanaan layanan jualan
Konsumén ngahubungan kami pikeun sagala operasi bener tur lepat mesin ku telepon, surelek atawa padika komunikasi online.
Senior sanggeus technicians jualan analisa ngabalukarkeun sesar tur ngawalon solusi sasaran dina jangka waktu, moal leuwih ti 24 jam.
Manual pangropéa, video sareng gambar bakal dikirim ka konsumén pikeun mantuan debug mesin. Sarta technicians kami bakal ngawas prosés debugging terus.
Mun nasabah gagal pikeun ngalereskeun mesin jeung solusi ditawarkeun, insinyur sarta technicians urang nu sadia pikeun layanan peuntas laut panto-to-panto pikeun ngabéréskeun masalah lengkep.
Rutin revisit kaayaan operasi tiap customer sarta berkas informasi mesin.
Urang ogé bisa nyadiakeun bebas sanggeus layanan jualan jeung bagian pikeun mesin laser Anjeun Anjeun meuli ti suppliers lianna. Ngan resep naon urang ngalakukeun pikeun mantuan maranéhanana "peryogi Mantuan!" Panulis pos. Sagedengeun ti eta, upami anjeun hoyong pikeun ngamutahirkeun mesin laser Anjeun atawa ngalegaan bisnis, rundingan bébas na leyuran profésional bisa disadiakeun pikeun anjeun.
Tel: (+86) 531-5557-2836
Surelek: inquiry@mornlaser.com
fax: (+86) 531-8869-2337
Cell: (+86) 17353482006
Wechat: (+86) 17353482006


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!