MOPA Serat laser nyirian Mesin

Color Laser Marking Machine (2)
  • Color Laser Marking Machine (5)
  • Color Laser Marking Machine (1)
  • Color Laser Marking Machine (3)
  • Color Laser Marking Machine (4)
  • Color Laser Marking Machine (2)

Pondok Description:

Prosés markings warni;
Tandaan (anodized) aluminium hideung;
Jieun kelir diulang dina baja.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    MOPA serat laser nyirian bisa dilengkepan unggal jenis laser serat nyirian pigura mesin. Kayaning desktop tipe pigura serat laser, dibabawa serat laser, mini laser serat, enclosed laser serat, laser serat misah, badag ukuranana serat laser nyirian, jsb

    MOPA mangrupakeun tipe runtuyan laser serat nyirian. Nu utamana ngagunakeun pikeun warna nyirian on stainless steel. Kalawan kualitas luhur, alat-alat tinggi, seep tinggi na akurasi nyirian tinggi.

    Di sagigireun profésional pikeun warna nyirian on stainless steel. nyirian kinerja na oge leuwih hade tinimbang sumber laser normal. Duanana keur hidangan sarta bahan non-logam. Hususna keur nyirian on plastik teuas, keramik, jeung sajabana

    bahan lumaku sarua jeung sumber laser normal. Hal ieu loba dipaké dina bahan sapopoé. Kayaning stainless steel, baja karbon, aluminium, tambaga, Chrome, aluminium anodized, silikon wafer, jsb Salaku ogé kavling bahan non-logam, kawas keramik, plastik teuas, jsb

    mesin runtuyan ieu lega dipaké dina widang logam jeung non-logam. Kayaning industri bagian otomatis, alat-alat médis, komponén éléktronik, industri IT, Industri hardware, apparatuses precision, perhiasan, karajinan, panerapan-low-voltage tinggi, industri bungkusan, jsb

    parameter:

    laser Sumber laser serat
    nyirian aréa 110 * 110/150 × 150/200 * 200/300 * 300mm
    kakuatan laser 20/30 / 50W
    Max Speed ​​nyirian 7000mm / s
    software nyirian EZCAD
    liniér Speed 800 karakter / s
    Mini. garis Width 0.01mm
    Mini. perbawa 0.15mm
    laser Panjang gelombang 1064mm
    cooling Jalan cooling hawa
    Format grafis dirojong PLT, BMP, JPG, PNG, Tip, PCX, TGA, ICO, DXF, jsb
    tegangan gawe 220V ± 10% / 50HZ

    Warna serat laser nyirian (1) Warna serat laser nyirian (2)

    Warna serat laser nyirian (3) Warna serat laser nyirian (4)

    Warna serat laser nyirian (5) Warna serat laser nyirian (6)

    Warna serat laser nyirian (7) Warna serat laser nyirian (8)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!