Mini Serat laser nyirian

mini fiber laser marking (7)
  • mini fiber laser marking (8)
  • mini fiber laser marking (3)
  • mini fiber laser marking (4)
  • mini fiber laser marking (2)
  • mini fiber laser marking (5)
  • mini fiber laser marking (1)
  • mini fiber laser marking (6)
  • mini fiber laser marking (7)

Pondok Description:

Desain misah Mini;
Rentang ngangkat luhur;
Pilihan kantétan usaha Rotary.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    Ukuran Leutik téh cocog pikeun rupa produksi kaayaan, kantor atawa kalayan garis produksi otomatis. Anjeun tiasa ngalih ka mana iraha wae.

    Ieu sering angkutan ku hawa. Kusabab éta cukup leutik. Lajeng teu kudu teuing ongkos angkutan, hususna ka Amérika, nagara Éropa. Pikeun nagara séjén, utamana ngangkut ku laut pikeun ngahemat ongkos angkot.

    Malah awakna mesin ieu cukup leutik. Najan kitu, urang ogé dilengkepan deui kalawan angkat. Pikeun hayu anjeunna jas mun beuki produk, boh pikeun bagian leutik sarta objék badag ogé nyirian.

    Serat laser mesin nyirian nyaeta profésional pikeun duanana logam jeung bahan nonmetal nyirian. Kayaning stainless steel, baja karbon, Aluminium, Tambaga, Anodized Aluminium, pérak, emas jeung sajabana ogé kavling bahan nonmetal, kawas plastik, kulit, kardus jsb

    mesin runtuyan ieu loba dipaké dina widang logam jeung médan nonmetal, kayaning industri otomatis bagian, Equipment médis, komponén éléktronik, industri IT, Industri hardware jeung sajabana

    ucup :

     sumber laser  20W-50W
     ukuran karya  110 * 110mm / 150 * 150mm / 200 * 200mm / 300 * 300mm
     laser Panjang gelombang  1064nm
     waktos respon  0.5ms
     Frékuénsi pulsa  20-100KHz
     nyirian jero  ≤0.4mm
     speed nyirian  ≤7000mm / s (≤2000mm / s anu hadé)
     nyirian garis  1-10 garis (di wewengkon nyirian)
     lebar garis minimum  0.1mm
     karakter minimum  0.15mm

    laser nyirian sampel (1) laser nyirian sampel (2)

    laser nyirian sampel (3) laser nyirian sampel (4)

    laser nyirian sampel (5) laser nyirian sampel (6)

    laser nyirian sampel (7) laser nyirian sampel (8)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!