Mini Serat laser motong

fiber laser mini cutting (1)
  • fiber laser mini cutting (6)
  • fiber laser mini cutting (2)
  • fiber laser mini cutting (5)
  • fiber laser mini cutting (4)
  • fiber laser mini cutting (3)
  • fiber laser mini cutting (1)

Pondok Description:

Desain ci nyimpen spasi;
Baku X, Y, modul sumbu Z assembly;
Mitsubishi panutup kaamanan.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    F eatures:

    mesin Ieu kawentar kalawan ukuran leutik na, kaamanan jeung panutup bersih, nice motong ujung, sarta kinerja kerja efisien. Kiwari beuki loba cutter logam boga ningkatkeun cutter logam maranéhna pikeun motong serat laser.

    Mini cutter serat laser dirancang kalayan panto ngageser, nu pisan genah kana pamaké. Samentara, éta dirancang kalayan metal lila liwat ti hareup jeung tukang. Lajeng sanajan mesin aréa digawé téh 900 * 600mm (atawa pilihan 1000 * 1000mm). Ogé ogé bisa ngagunakeun kana logam panjang, panjang nu panjang ti 600mm (atawa 1000mm).

    motong serat laser Mini geus loba dipaké pikeun motong logam leutik tur exquisite. Kayaning industri hiasan, logam motong perhiasan, industri iklan, mobil, patempatan otomatis, patempatan listrik, dapur jeung dapur Ware, mesin rékayasa, manufaktur hawa-conditioner, panel surya, jsb

    Serat mesin motong laser anu profésional dipaké dina motong gancang dina pelat logam, kayaning stainless steel, baja hampang, baja karbon, baja galvanized, titanium, loba jinis alloy, sliver, emas, kuningan, jrrd

    parameter:

    Motong ukuran pikeun cadar 900 * 600mm / 1000 * 1000mm
    kakuatan serat laser 300W-6000W
    jangka waktu hirup 100.000 jam
    brand kakuatan laser MAX, Raycus, IPG, nLIGHT pilihan
    sistim Girang drivers Servo na motor
    Reducer Japan reducer
    Sasayogian tanaga 380V ± 10% 3Phase atawa 208V ± 10% 3Phase

    motong laser sampel (1) motong laser sampel (2)

    motong laser sampel (3) motong laser sampel (4)

    motong laser sampel (5) motong laser sampel (6)

    12 22

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!