Metal pipah Serat laser cutter

metal tube laser cutter (5)
  • metal tube laser cutter (4)
  • metal tube laser cutter (6)
  • metal tube laser cutter (2)
  • metal tube laser cutter (1)
  • metal tube laser cutter (3)
  • metal tube laser cutter (5)

Pondok Description:

80m / mnt speed motong;
5kw sumber serat laser;
Profésional di motong tube logam.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    MORN Sunda Series Sistim motong serat laser nya profésional di motong tabung logam. tipe basajan pikeun motong tube buleud. tipe kualitas pikeun tube buleud, tube elliptical sarta motong pipe sagi opat.

    Lamun ngan kudu motong tube buleud, sarta teu kudu akurasi motong kacida luhurna. Alat béaya rendah basajan motong tube cukup. Bari, lamun duanana rencana pikeun motong tube buleud, tube elliptical sarta pipa sagi opat. Lajeng kudu nganggo alat motong pipe konfigurasi luhur.

    Biasana Anjeun ngan perlu ngabejaan urang tipe pipe, jenis bahan, diameter maksimum sarta panjangna, diameter minimum. Lajeng urang nawiskeun Anjeun solusi mesin merenah. Salaku sagigireun tube logam serat laser cutter standar, urang ogé ngaropéa mesin dumasar paménta pamaké '.    

    Metal tube serat laser nya profésional di motong variasina pipa logam. Kayaning stainless steel, baja karbon, baja hampang, beusi, baja galvanized, titanium baja, baja silikon, kuningan, aluminium, titanium alloy, kuningan, tambaga, pérak, emas, jsb

    Kusabab tina mesin aplikasi lega jeung kinerja motong kualitas luhur. Hal ieu loba dipaké dina loba industri jinis jeung kahirupan sapopoé. Kayaning industri mesin pabrik, industri lift, patempatan otomatis nyieun, patempatan listrik nyieun, lokomotif manufaktur, tatanén sarta pembuatan mesin kehutanan, kandaraan husus, panerapan rumah tangga, parabot, industri IT, suplai pawon, hiasan, karajinan, perhiasan, jsb

    parameter:

    Motong diaméterna keur pipa 100mm, 150mm, 200mm, jsb
    Motong panjang pikeun pipa 3000mm, 6000mm, jsb
    kakuatan serat laser 300W-6000W
    jangka waktu hirup 100.000 jam
    brand kakuatan laser MAX, Raycus, IPG, nLIGHT pilihan
    sistim Girang drivers Servo na motor
    Reducer Japan reducer
    Sasayogian tanaga 380V ± 10% 3Phase atawa 208V ± 10% 3Phase

    11 tube laser motong sampel (1)

    tube laser motong sampel (2) tube laser motong sampel (3)

    tube laser motong sampel (4) tube laser motong sampel (5)

    1 tube laser motong sampel (7)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!