Metal lambaran jeung pipah laser motong

metal tube and sheet laser cutting (5)
  • metal tube and sheet laser cutting (6)
  • metal tube and sheet laser cutting (1)
  • metal tube and sheet laser cutting (2)
  • metal tube and sheet laser cutting (3)
  • metal tube and sheet laser cutting (4)
  • metal tube and sheet laser cutting (5)

Pondok Description:

Motong serbaguna di cadar logam jeung tabung;
Sistim shift Seamless ti cadar kana tabung;
Sababaraha ceurik konfigurasi.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    F eatures:

    Metal cadar jeung laser motong pipa serat ieu loba dipaké di industri. Kusabab fungsi kuat na. Nu duanana bisa pake pikeun motong pelat logam, pipa buleud, tabung sagi opat, jsb

    Dina raraga cocog mesin fungsi cukup kuat sarta aplikasi lega. Urang dilengkepan mesin jeung spésifikasi tinggi. Kayaning pigura beurat mesin, alat usaha Rotary beurat, kakuatan badag sarta leuwih drivers angka servo na motor, software versi tinggi, jsb

    Éta profésional di motong variasina bahan logam. Kayaning stainless steel, baja karbon, baja hampang, beusi, baja galvanized, titanium baja, baja silikon, kuningan, aluminium, titanium alloy, kuningan, tambaga, pérak, emas, jsb

    Kusabab tina mesin aplikasi lega jeung kinerja motong kualitas luhur. Hal ieu loba dipaké dina loba industri jinis jeung kahirupan sapopoé. Kayaning industri mesin pabrik, industri lift, patempatan otomatis nyieun, patempatan listrik nyieun, lokomotif manufaktur, tatanén sarta pembuatan mesin kehutanan, kandaraan husus, panerapan rumah tangga, parabot, industri IT, suplai pawon, hiasan, karajinan, perhiasan, jsb

    parameter:

    Motong ukuran pikeun cadar 1300 * 2500mm / 1500 * 3000mm / 1500 * 6000mm / 2000 * 4000mm
    Motong diaméterna keur pipa 100mm, 150mm, 200mm, jsb
    Motong panjang pikeun pipa 3000mm, 6000mm, jsb
    kakuatan serat laser 500W-6000W
    brand kakuatan laser MAX, Raycus, IPG, nLIGHT pilihan
    sistim Girang drivers Servo na motor
    Sasayogian tanaga 380V ± 10% 3Phase atawa 208V ± 10% 3Phase

    laer motong serat sampel (1) laer motong serat sampel (2)

    laer motong serat sampel (3) laer motong serat sampel (4)

    laer motong serat sampel (5) laer motong serat sampel (6)

    laer motong serat sampel (7) laer motong serat sampel (11)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!