Metal Serat laser motong

metal fiber laser cutting (3)
  • metal fiber laser cutting (5)
  • metal fiber laser cutting (4)
  • metal fiber laser cutting (1)
  • metal fiber laser cutting (2)
  • metal fiber laser cutting (3)

Pondok Description:

80-120m / mnt speed karya tinggi;
100.000 jam sumber laser lifespan;
Tinggi / low tegangan kabinét listrik.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    F eatures :

    speed tinggi mesin motong serat laser dilengkepan kualitas luhur bagian. Anu versi sadayana tinggi na kakuatan leuwih badag ti mesin baku. Kayaning kakawasaan drivers servo na motor, versi reducer, versi software, gear jeung rak, pigura mesin, jsb

    mesin ieu speed maksimum bisa nepi ka 120m / mnt. Tur mesin ieu akurasi digawé téh nepi ka 0.02mm. Éta populér kalayan ujung motong sampurna sarta kinerja nice.

    Serat mesin motong laser anu profésional dipaké dina motong gancang dina pelat logam. Kayaning stainless steel, baja hampang, baja karbon, plat galvanized, loba jinis alloy, jsb

    Samentara, lamun rék motong bahan logam cerminan tinggi. Kayaning kuningan, tambaga, aluminium, pérak, emas, jsb mesin motong Morn logam kami ogé bisa papanggih paménta anjeun. kalawan Amérika sumber laser nLIGHT.

    MORN speed tinggi cutter serat laser anu loba dipaké dina industri jeung kahirupan sapopoé. Kayaning industri iklan, industri hiasan, dapur jeung dapur Ware, mesin rékayasa, baja jeung beusi, mobil, logam plat chassis, manufaktur hawa-conditioner, logam plat motong, jsb

    parameter:

    Motong ukuran pikeun cadar 1300 * 2500mm / 1500 * 3000mm / 1500 * 6000mm / 2000 * 4000mm
    kakuatan serat laser 500W-6000W
    jangka waktu hirup 100.000 jam
    brand kakuatan laser MAX, Raycus, IPG, nLIGHT pilihan
    sistim Girang drivers Servo na motor
    Reducer Japan reducer
    Sasayogian tanaga 380V ± 10% 3Phase atawa 208V ± 10% 3Phase

    laser motong serat sampel (1) laser motong serat sampel (2)

    laser motong serat sampel (3) laser motong serat sampel (4)

    laser motong serat sampel (5) laser motong serat sampel (6)

    laser motong serat sampel (7) laser motong serat sampel (8)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!