Laser mesin beberesih MT-CL100

laser cleaning machine (9)
  • laser cleaning machine (4)
  • laser cleaning machine (1)
  • laser cleaning machine (10)
  • laser cleaning machine (2)
  • laser cleaning machine (3)
  • laser cleaning machine (5)
  • laser cleaning machine (6)
  • laser cleaning machine (7)
  • laser cleaning machine (8)
  • laser cleaning machine (9)

Pondok Description:

1. beberesih Non-kontak moal ngaruksak bagian substrat;
2. beberesih tepat pikeun positioning tepat na ukuranana Pilihan hade;
3. Tanpa sagala polusi kimia, prosés beberesih héjo;
4. operasi Basajan, beberesih otomatis bisa dilakukeun ku sirah laser leungeun-diayakeun atawa kalayan robot a;
5. efisiensi beberesih High, nyimpen waktu;
6. laser Sistim beberesih stabil ngandung, ampir euweuh pangropéa.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    MORN alat beberesih laser téh generasi anyar permukaan meresihan produk tinggi-tech. Hal ieu kacida gampang masang, ngamanipulasi sarta ngahontal ngajadikeun otomatis. Operasi gampang, anjeun ukur ngahurungkeun kakuatan tur muka alat, mesin bakal cleaned kalawan henteu réagen kimia, euweuh media, aya debu jeung euweuh cai. Jeung kauntungan tina adjustment manual pokus, cocog melengkung beberesih permukaan, kabersihan beungeut alus jeung saterusna. Laser mesin beberesih bisa ngabersihan résin beungeut matuh, noda minyak, noda, kokotor, karat, palapis, palapis, cet, jeung sajabana

    parameter:

    model MT-CL100
    kakuatan laser 100w
    Diberesihkeun beurat sirah 2kg
    panjang serat 5m (10 méter bisa ngaropéa)
    lebar scanning 10-80mm (120mm mangrupa pilihan)
    diaméterna titik fokus 0.08mm
    puseur panjang gelombang           1064nm
    panjang fokus 160mm
    rentang adjustment kakuatan 10% - 100% (gradién adjustable)
    fokus otomatis nuhun
    Pindahkeun cara leungeun ngadorong
    hawa gawe 0 ℃ ~ 40 ℃
    kalembaban lingkungan gawé ≤80%
    Atur lingkungan Datar, aya geter, teu dampak

    Laser beberesih-1 laser beberesih-2

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!