Leungeun Dilaksanakeun Mesin Serat Etching

Hand Held Fiber Laser Marking (1)
  • Hand Held Fiber Laser Marking (6)
  • Hand Held Fiber Laser Marking (4)
  • Hand Held Fiber Laser Marking (5)
  • Hand Held Fiber Laser Marking (2)
  • Hand Held Fiber Laser Marking (3)
  • Hand Held Fiber Laser Marking (1)

Pondok Description:

Handheld nyirian sirah pikeun objék beurat;
100.000 jam sumber laser lifespan;
Wattage pilihan (10/20 / 30w).


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    Kapala laser nya removable, merenah pikeun cirian produk badag unmovable. Samentara, awak mesin ieu cukup leutik, bisa dipindahkeun ka mana iraha wae cukup gampang.

    Pangpentingna, mesin ieu lega dilarapkeun ka produk badag nu geus ditangtukeun. Sakumaha dilengkepan sisi removable diayakeun sirah laser. Contona Anjeun bisa make eta ditandaan logo di mana tina treuk badag final. Ngan ku sirah serat laser nyoplokkeun. pindah gampang jeung kinerja nyirian nice.

    Serat laser mesin nyirian nyaeta profésional pikeun duanana logam jeung bahan nonmetal nyirian. Kayaning stainless steel, baja karbon, Aluminium, Tambaga, Anodized Aluminium, pérak, emas jeung sajabana ogé kavling bahan nonmetal, kawas plastik, kulit, kardus jsb

    mesin runtuyan ieu loba dipaké dina widang logam jeung médan nonmetal, kayaning industri otomatis bagian, Equipment médis, komponén éléktronik, industri IT, Industri hardware jeung sajabana

    ucup

     sumber laser  20W-30W
     ukuran karya  110 * 110mm
     laser Panjang gelombang  1064nm
     waktos respon  0.5ms
     Frékuénsi pulsa  20-200KHz
     nyirian jero  ≤1mm (gumantung kana bahan jeung kakuatan laser)
     speed nyirian  ≤7000mm / s (≤2000mm / s anu hadé)
     nyirian garis  1-10 garis (di wewengkon nyirian)
     lebar garis minimum  0.01mm
     karakter minimum  0.15mm
     akurasi kabisaulangan  0.001mm ±
     sistim cooling  cooling hawa, pohara merenah
     Sertipikat  Kalawan CE & FDA bijil
     aplikasi  Profésional pikeun logam jeung sababaraha non-logam
     sistim kontrol  kontrol PC jeung software JCZ EZCAD
     sistim operasi  Microsoft Windows7 / XP jeung sajabana
     suplai tegangan  110V 60HZ atawa 220V ± 10% 50HZ

     

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!