Enclosed Serat laser nyirian Mesin

metal tube cutting
  • Enclosed Fiber Laser Engraving (6)
  • Enclosed Fiber Laser Engraving (3)
  • Enclosed Fiber Laser Engraving (2)
  • Enclosed Fiber Laser Engraving (5)
  • Enclosed Fiber Laser Engraving (4)
  • Enclosed Fiber Laser Engraving (1)
  • metal tube cutting

Pondok Description:

Laser radiasi tameng;
Spasi lanté leutik;
Cangkang aman jeung dissipation panas sora.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    Baku enclosed laser serat nyirian mesin kalawan kualitas luhur, alat-alat tinggi, speed tinggi na akurasi tinggi.

    Dilengkepan total panutup. Nu nganggo pikeun ngaronjatkeun indéks kaamanan mesin, sarta ngajaga operator di extent maksimum. Samentara, mesin ieu dilengkepan angkat up-handap listrik. Pikeun mantuan Anjeun manggihan jarak fokus cocok gampang.

    mesin Ieu profésional pikeun duanana tepung jeung bahan non-logam nyirian. Kayaning stainless steel, baja karbon, aluminium, tambaga, Chrome, aluminium anodized, silikon wafer, jsb Salaku ogé kavling bahan non-logam, kawas keramik, plastik teuas jeung saterusna.

    Jadi mesin runtuyan ieu lega dipaké dina widang logam jeung non-logam, kayaning industri otomatis bagian, alat-alat médis, komponén éléktronik, industri IT, Industri hardware, apparatuses precision, perhiasan, karajinan, panerapan-low-voltage tinggi, industri bungkusan, jeung sajabana

    bagian pilihan

    (1) 2D méja gawé: mantuan Anjeun manggihan fokus nu gampang

    (2) usaha Rotary: keur nyirian on objék babak

    parameter:

    jenis laser laser serat
    nyirian aréa 110 * 110mm / 150x150mm / 200 * 200mm
    kakuatan laser 20W / 30W / 50W / 70W / 100W
    Max Speed ​​nyirian 7000mm / s
    software nyirian EZCAD
    katalitian 0.001mm
    Mini. garis Width 0.01mm
    Mini. perbawa 0.15mm
    laser Panjang gelombang 1064mm
    cooling Jalan cooling hawa
    Format grafis dirojong PLT, BMP, JPG, PNG, Tip, PCX, TGA, ICO, DXF, jsb
    tegangan gawe 110V 60HZ atawa 220V ± 10% 50HZ

    Hideung keyboard QWERTY kalayan AS perenah english laser nyirian (2)

    laser nyirian (3) laser nyirian (4)

    laser nyirian (5) laser-nyirian-plastic-bagian

    Laser-nyirian-plastic-kaamanan-tag sample3 kulit

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!