Enclosed motong Serat laser

fiber laser cutting (5)
  • fiber laser cutting (8)
  • fiber laser cutting (6)
  • fiber laser cutting (9)
  • fiber laser cutting (7)
  • fiber laser cutting (2)
  • fiber laser cutting (3)
  • fiber laser cutting (1)
  • fiber laser cutting (4)
  • fiber laser cutting (5)

Pondok Description:

Meungpeuk radiasi laser aman;
Efisien tabel exchangeable;
Otomatis-nyoco sistem.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    F eatures:

    Enclosed mesin jeung méja exchangeable. Nu leuwih lengkep kaamanan. Samentara, éta greatly tiasa nyimpen énergi anjeun sarta waktu, kalawan kualitasna, seep tinggi na akurasi motong tinggi.

    Biasana aya peryogi sababaraha menit ngarobah lambaran logam. Sanajan kitu, méja serat exchangeable laser mesin motong urang bisa ngantep anjeun ngarobah lambaran logam dina 15 detik. Pikeun greatly ngahemat ngarobah waktu jeung gawe efisiensi Anjeun.

    Éta profésional di motong variasina cadar logam. Kayaning stainless steel, baja karbon, baja hampang, beusi, baja galvanized, titanium baja, baja silikon, kuningan, aluminium, titanium alloy, kuningan, tambaga, pérak, emas, jsb

    Kusabab tina mesin aplikasi lega jeung kinerja motong kualitas luhur. Hal ieu loba dipaké dina loba industri jinis jeung kahirupan sapopoé. Kayaning industri mesin pabrik, industri lift, patempatan otomatis nyieun, patempatan listrik nyieun, lokomotif manufaktur, tatanén sarta pembuatan mesin kehutanan, kandaraan husus, panerapan rumah tangga, parabot, industri IT, suplai pawon, hiasan, karajinan, perhiasan, jsb

    parameter teknis:

    Motong ukuran pikeun cadar 1300 * 2500mm / 1500 * 3000mm / 1500 * 6000mm / 2000 * 4000mm
    Ditutupan ku panto nutup kaamanan beuki beberesih
    méja Exchangeable Dua tabel nu exchangeable
    Metal lambar ngarobah waktu 15 detik
    kakuatan serat laser 500W-6000W
    jangka waktu hirup 100.000 jam
    brand kakuatan laser MAX, Raycus, IPG, nLIGHT pilihan
    sistim Girang drivers Servo na motor
    Reducer Japan reducer
    Sasayogian tanaga 380V ± 10% 3Phase atawa 208V ± 10% 3Phase

    motong laser sampel (1) motong laser sampel (2)

    bty bdr

    motong laser sampel (7) motong laser sampel (6)

    motong laser sampel (8) Lambaran logam jeung tube laser motong

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!