Desktop Serat laser nyirian

desktop fiber laser marking (5)
  • desktop fiber laser marking (7)
  • desktop fiber laser marking (6)
  • desktop fiber laser marking (1)
  • desktop fiber laser marking (2)
  • desktop fiber laser marking (3)
  • desktop fiber laser marking (4)
  • desktop fiber laser marking (5)

Pondok Description:

Exquisite nyirian on bahan leutik;
Operasi basajan kawas printer;
-Pamaké ramah workbench.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    laser serat Desktop nyirian mesin ngadopsi struktur kompak, sagala-di-hiji rarancang pikeun ngahemat spasi, profésional pikeun buah karya alit nyirian. Éta mesin luhur-ngajual serat laser nyirian. Kusabab éta écés ongkos lumrah jeung kualitas luhur, alat-alat tinggi, speed tinggi na akurasi tinggi.

    Baku serat laser kamajuan anu profésional pikeun duanana tepung jeung bahan non-logam nyirian. Kayaning stainless steel, baja karbon, aluminium, Cooper, Chrome, aluminium anodized, silikon wafer, jsb Salaku ogé kavling bahan non-logam, kawas keramik, karét, plastik, kulit, kardus jsb

    mesin runtuyan ieu lega dipaké dina logam jeung non-logam sawah, kayaning industri bagian otomatis, alat-alat médis, komponén éléktronik, industri IT, Industri hardware, apparatuses precision, perhiasan, karajinan, panerapan-low-voltage tinggi, industri bungkusan, jsb .

    bagian pilihan:

    (1) 2D méja gawé: mantuan Anjeun manggihan fokus nu gampang

    (2) usaha Rotary: keur nyirian on objék babak

    parameter

    laser Sumber laser serat
    nyirian aréa 110 * 110mm / 200 * 200mm / 300 * 300mm
    kakuatan laser 20W / 30W / 50W / 70W / 100W
    Max Speed ​​nyirian 7000mm / s
    software nyirian EZCAD
    katalitian 0.001mm
    Mini. garis Width 0.01mm
    Mini. perbawa 0.15mm
    laser Panjang gelombang 1064mm
    cooling Jalan cooling hawa
    Format grafis dirojong PLT, BMP, JPG, PNG, Tip, PCX, TGA, ICO, DXF, jsb
    tegangan gawe 110V 60HZ atawa 220V ± 10% / 50HZ

    laser nyirian sampel (1) laser nyirian sampel (2)

    laser nyirian sampel (3) laser nyirian sampel (4)

    laser nyirian sampel (5) laser nyirian sampel (6)

    laser nyirian sampel (7) laser nyirian sampel (8)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!