Ngahubungan Us -. MORN Téhnologi CO, Ltd.

Taros Kami

Ijinan MORN Téhnologi CO., Ltd.

alamat

13F, Gedong 5, Qisheng Mansion, Xinluo Street,

Luhur-Tech Parabot, ijinan, Cina, 250101

Surélék

 ella@mornlaser.com

export05@mornlaser.com

tech@mornlaser.com

telepon

+86-18660129581

Tel: (+86) 531-88692337

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

tim MORN laser salawasna nangtung tukangeun sakabeh nasabah jeung produk. Maka kami bakal méré réspon rusuh dina 24 jam dina narima consultations anjeun sarta patarosan.


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!