Bulbs Serat laser nyirian Mesin

8 stations or 4 station
  • Bulbs Fiber Laser Marking
  • Adjustable marking direction
  • All-in one Design
  • Adjustable moving speed
  • 8 stations or 4 station

Pondok Description:

8 stasiun bohlam alat nyirian;
Adjustable sirah nyirian;
Otomatis-nyirian Sistim ekonomis.


    parameter

    sampel Poto

    video

    requests

    Fitur:

    MORN laser Bulbs laser kamajuan anu model paling cocog pikeun bulbs nyirian. mesin ieu dilengkepan nyirian sensor. Nu bisa akal tur cirian dina bulbs otomatis. Lajeng kana greatly ngahemat waktos Anjeun tur énergi.

    mesin ieu ngadopsi sadaya-dina hiji Desain. Di sagigireun bisa ngahemat spasi anjeun, pangpentingna eta bakal pangiriman kalawan pre-instalasi. Satuluyna anjeun henteu perlu salempang ngeunaan instalasi mesin.

    Bulbs serat laser nyirian speed pindah mesin sarta museurkeun jarak anu adjustable. Pikeun nyocogkeun ka eusi béda nyirian. Samentara, arah nyirian nyaeta adjustable.  So the users both can mark on round bulbs, and plate products on the flat worktable.

    8 stasiun atanapi 4 stasion téh pilihan. Pikeun bulbs kuantitas béda ngarobah, ogé pikeun model béda kayaning E17, E24, E40 jsb

    ucup :

    nyirian Area 100 * 100mm / 200 * 200mm / 300 * 300mm
    laser daya 20W / 30W / 50W / 100W
    laser Sumber Raycus / IPG
    Speed ​​nyirian ≤7000mm / s
    Sasayogian tanaga 220V / 110V 50Hz-60Hz
    Bulbs aplikasi E17, E24, E40 jsb
    Format rojongan PLT, BMP, DXF, AI, JPG jsb
    cooling System cooling hawa
    katalitian 0.001mm
    Mnt. perbawa 0.01mm
    garansi 2 taun

    laser bulbs nyirian (1) laser bulbs nyirian (2)

    laser bulbs nyirian (3) laser bulbs nyirian (4)

    laser bulbs nyirian (5) laser bulbs nyirian (6)

    laser bulbs nyirian (7) laser bulbs nyirian (8)

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!