Nepangkeun -. MORN Téhnologi CO, Ltd.

Tentang Kami

Hiji grup businesspeople suksés tur wareg pilari kaluhur mesem

Saha MORN laser?

MORN laser teh mérek dagang kadaptar ti laser Usaha Departemen MORN grup.

Ijinan MORN Téhnologi Co., Ltd. (MORN grup) téh laser pabrik mesin ngarah sarta éksportir di Cina. Kami husus dina serat laser mesin motong jeung serat laser mesin nyirian jeung 10 taun pangalaman.

Urang nyadiakeun rupa-rupa model produk na konfigurasi papanggih kaperluan pagawean beragam na budgets. produk luhur-dipeunteun kami téh serat runtuyan laser diulas kalawan kualitas punjul, kinerja gawe hade tur speed tinggi. Powered by desain ramah-pamaké, garis manufaktur baku tinggi, layanan profésional sarta rojongan téhnologis dipercaya, MORN laser serat lasers geus beuki acclaimed diantara pamaké di sakuliah dunya.

Simkuring gaduh manufaktur profésional sarta aliran jasa, jeung produksi, R & D, jualan teknis, kontrol kualitas sarta séktor pamasaran nyetél pikeun maturan solusi laser exquisite. MORN laser kiwari boga 136 technicians senior, kaasup 16 insinyur senior, leuwih ti tim jualan 50-jalma sarta leuwih 30 profésional pre-jualan & staf sanggeus-jualan.

Ku digawé raket jeung konsumén urang jeung ngadengekeun eupan balik maranéhna, urang geus ngamutahirkeun téknologi manufaktur sarta striving pikeun kedah unggal pamaké urang. Kami geus disadiakeun solusi produk laser-dipuseurkeun pamaké pikeun konsumén ti leuwih ti 130 nagara, dimana maranéhna ngajalankeun bisnis alus jeung alat-alat laser serat kami sareng masihan urang leuwih rojongan ngawula konsumén lokal sarta prospek. Kalawan inovasi téhnologi kontinyu sarta investasi, MORN laser devotes kana téhnologi laser pemurnian jeung kualitas produk. Nyadiakeun pamaké kalayan larutan laser efisien sarta ekonomis Hadé pisan gawang committed urang.

Sagedengeun ti eta, ti dinten MORN Grup didirikan, urang geus ngalakonan perenah global, sarta ayeuna urang geus dilarapkeun pikeun brand tur panangtayungan patén di 55 nagara. Kami geus nyetél dahan jeung agén di Éropa, Amerika Serikat jeung Asia Tenggara. Kami jeung bakal salawasna jadi jawab brand urang jeung kauntungan pamaké kami 'lengkep.


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!