produk

Sistem serat laser MORN nu bisa ngolah rupa-rupa logam jeung maénkeun hiji bagian penting dina kagiatan industri jeung dagang. Éta nu loba dipaké dina

lambar ngolah logam, éléktronika, panerapan listrik, bagian subway, bagean otomatis, mesin hardware, komponén precision, alat-alat Metalurgi, lift,

hadiah na karajinan, adornment, iklan jeung alat médis ...

  • Handheld Fiber Laser Welding Machine

    Handheld Fiber Laser Welding Machine

    MORN Handheld Fiber Laser Welding Machine, is a new type high-power, high-end continuous welding tool that couples a high-energy laser beam into an optical fiber, collimates it into parallel light through a collimating lens after long-distance transmission, and then focuses on the workpiece for welding.
    Nempo Lainna ...
  • Serat laser motong Mesin

    Serat laser motong Mesin

    Our fiber laser cutting machine is suitable for cutting carbon steel, stainless steel, alloy steel, spring steel, titanium, aluminum, copper, brass, galvanized iron, etc., and has been widely used in the processing of metal sheet fabrication, steel furniture, fire pipes, automotive, fitness equipment, agricultural and forestry machinery, food machinery, advertising, electrical cabinets, elevators and other industries.
    Nempo Lainna ...
  • Automatic Laser Welding Machine

    Automatic Laser Welding Machine

    MORN Automatic laser welding machine, or automated laser welding system, is a fiber transmission, automatic four-axis table computer controlled welding device, easy to operate, save time and effort. Automated laser welders reduces the need to hire specialists to work the factory floor. The machine is easy enough to be operated by any workers available because of the pre-determined settings.
    Nempo Lainna ...
  • Serat laser beberesih Mesin

    Serat laser beberesih Mesin

    MORN laser cleaning equipment enables you to effortlessly get rid of the toughest rust, dust, oxides, oil and other contaminations as well as paint, coating from metal, plastic, ceramics, glass, stone or concrete. With the advantage of manual adjustment of the focus, spot repair or weld cleaning the interior of large vessels is no longer a problem.
    Nempo Lainna ...
  • Serat laser nyirian Mesin

    Serat laser nyirian Mesin

    MORN Desktop fiber laser marking machine is a professional machine for both metal and non-metal marking. It best suits small-sized, easy-to-move workpiece marking with logo, icon, QR code, bar code, regular and irregular flow number, etc. With the advanced third generation solid fiber laser generator, high-quality galvanometer, field lens, and industrial PC and software, it features stable output power, fast marking speed, fine marking effect, high efficiency, and maintenance-free.
    Nempo Lainna ...
  • Precision Fiber Laser Cutting Machine

    Precision Fiber Laser Cutting Machine

    Suitable for precision machining and cutting. Positioning accuracy can reach +/- 0.01mm All aviation plugs are used, eliminating the tedious wiring installation, truly plug and play Special tooling customization to meet any thin plate fixing and avoid deformation.
    Nempo Lainna ...

FAQs

  • Naon Kudu Anjeun Apal Ngeunaan Serat laser motong Mesin?

    Serat téhnologi laser geus jadi béntang anyar di industri laser sarta hiji pamimpin munculna di sawah motong lambar logam. investasi pengkuh tur researches geus nyumbang ka ngembangkeun sejahtera téknologi serat laser sarta eta parantos dicandak hiji po éksténsif ...
  • 5 Hirup mun Apal Sateuacan meuli Serat laser motong Mesin

    Purchasing a fiber laser cutting machine is never a simple thing no matter whether you buy it from local suppliers or overseas suppliers, because it concerns the return your investment will achieve and the benefits your business will receive. Before buyin...

Sampel Galeri Poto

Naon tiasa nyieun kalawan laser MORN? Neuleuman urang Sampel Club kalawan undeuran file laser DIY anu tiasa nyieun on mesin MORN laser Anjeun. Manggihan naon bisa Anjeun pigawé kalayan hiji MORN dina kaca web nu pang populerna kami!

Pra-Penjualan Service

rundingan bébas jeung analisis pasar laser anu disadiakeun pikeun mantuan Anjeun ngamimitian up bisnis laser sarta meunang mulih kalawan MORN kualitasna alus sarta mesin laser ekonomis.

wartos

Gallery video

pic03
Aya jalan euweuh hadé pikeun meunangkeun rasa pikeun laser ti ningali eta dina peta! Kami highlights galeri video loba aplikasi laser béda jeung migunakeun pikeun laser MORN!

Sanggeus-Penjualan Service

Operasi bébas jeung latihan pangropéa geus disadiakeun di pabrik manufaktur serat laser kami pikeun mantuan operasi Anjeun. insinyur sarta technicians kami bakal nawiskeun pituduh profésional pikeun tiap pamaké.
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!