Rreth Nesh -. MORN Technology Co, Ltd

Rreth nesh

Një grup i biznesmenëve të suksesshme dhe të kënaqur në kërkim lart qeshur

Kush është MORN LASER?

MORN LASER është markë e regjistruar e Departamentit Laser Biznesit të MORN GROUP.

Jinan MORN Teknologjia Co, Ltd (MORN GROUP) është një prodhuesit kryesorë makinë lazer dhe eksportues në Kinë. Ne jemi te specializuar në machine fibra lazer dhe fibër lazer shënuar makinë me 10 vjet përvojë.

Ne ofrojmë një gamë të modeleve të produktit dhe konfigurimin për të plotësuar nevojat e ndryshme të punës dhe buxhetet. Produktet tona të lartë-të vlerësuarat janë fibra seri laser paraqitur me cilësi të lartë, punën e saktë të punës dhe shpejtësi të lartë. Mundësuar nga dizajn user-friendly, linjat e prodhimit të lartë standarde, shërbim profesional dhe mbështetje të besueshëm teknologjike, MORN LASER fibër lazer janë vlerësua gjithnjë e në mesin e përdoruesve në mbarë botën.

Ne kemi prodhim profesional dhe rrjedhën e shërbimit, me prodhimin, R & D, shitjes teknike, kontrollin e cilësisë dhe sektorët e marketingut të krijuara për të ofruar zgjidhje të hollë lazer. MORN LASER tani ka 136 teknikë të lartë, duke përfshirë 16 inxhinierë të lartë, më shumë se ekipin e shitjes 50-person dhe mbi 30 profesionale para-shitjes dhe pas shitjes stafit.

Duke punuar ngushtë me klientët tanë dhe të dëgjuar reagimet e tyre, ne kemi qenë përditësimin e teknologjisë prodhuese dhe përpiqet për nevojën e çdo përdorues. Ne kemi ofruar zgjidhje të përdoruesit në qendër produkt lazer për klientët nga më shumë se 130 vende, ku ata të drejtuar biznes të mirë me pajisjet tona fibra lazer dhe të na japin më shumë mbështetje për të shërbyer klientëve lokale dhe perspektivat. Me risi të vazhdueshme të teknologjisë dhe investimeve, MORN LASER kushton të teknologjisë lazer rafinimit dhe cilësinë e produktit. Të ofrojnë përdoruesve me zgjidhjen më të mirë efikase dhe ekonomike lazer është qëllimi ynë i përkushtuar.

Përveç kësaj, nga dita MORN GROUP është themeluar, ne kemi qenë duke bërë paraqitjen globale, dhe tani ne kemi aplikuar për markë dhe mbrojtjen e patentës në 55 vende. Ne kemi ngritur degët dhe agjentë në Evropë, Shtetet e Bashkuara dhe Azinë Juglindore. Ne jemi dhe gjithmonë do të jetë përgjegjës për markë tonë dhe përfitimet e përdoruesve tanë plotësisht.


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!