Produkte

Mëngjes sistemet fibra lazer janë të aftë për përpunimin e llojeve të ndryshme metalike dhe luajnë një rol thelbësor në aktivitetet industriale dhe tregtare. Ata janë përdorur gjerësisht në

fletë të përpunimit të metaleve, elektronikë, pajisje elektrike, pjesë metro, pjesë auto, makineri hardware, komponentet precision, pajisjet metalurgjike, ashensor,

dhurata dhe Mjeshtëri, zbukurim, Reklama dhe pajisje mjekësore ...

 • Handheld Fiber Laser Welding Machine

  Handheld Fiber Laser Welding Machine

  MORN Handheld Fiber Laser Welding Machine, is a new type high-power, high-end continuous welding tool that couples a high-energy laser beam into an optical fiber, collimates it into parallel light through a collimating lens after long-distance transmission, and then focuses on the workpiece for welding.
  Shiko më shumë ...
 • Fiber Laser Cutting Machine

  Fiber Laser Cutting Machine

  Our fiber laser cutting machine is suitable for cutting carbon steel, stainless steel, alloy steel, spring steel, titanium, aluminum, copper, brass, galvanized iron, etc., and has been widely used in the processing of metal sheet fabrication, steel furniture, fire pipes, automotive, fitness equipment, agricultural and forestry machinery, food machinery, advertising, electrical cabinets, elevators and other industries.
  Shiko më shumë ...
 • Automatic Laser Welding Machine

  Automatic Laser Welding Machine

  MORN Automatic laser welding machine, or automated laser welding system, is a fiber transmission, automatic four-axis table computer controlled welding device, easy to operate, save time and effort. Automated laser welders reduces the need to hire specialists to work the factory floor. The machine is easy enough to be operated by any workers available because of the pre-determined settings.
  Shiko më shumë ...
 • Fiber Laser Pastrimi Machine

  Fiber Laser Pastrimi Machine

  MORN laser cleaning equipment enables you to effortlessly get rid of the toughest rust, dust, oxides, oil and other contaminations as well as paint, coating from metal, plastic, ceramics, glass, stone or concrete. With the advantage of manual adjustment of the focus, spot repair or weld cleaning the interior of large vessels is no longer a problem.
  Shiko më shumë ...
 • Fiber Laser shënuar Machine

  Fiber Laser shënuar Machine

  MORN Desktop fiber laser marking machine is a professional machine for both metal and non-metal marking. It best suits small-sized, easy-to-move workpiece marking with logo, icon, QR code, bar code, regular and irregular flow number, etc. With the advanced third generation solid fiber laser generator, high-quality galvanometer, field lens, and industrial PC and software, it features stable output power, fast marking speed, fine marking effect, high efficiency, and maintenance-free.
  Shiko më shumë ...
 • Precision Fiber Laser Cutting Machine

  Precision Fiber Laser Cutting Machine

  Suitable for precision machining and cutting. Positioning accuracy can reach +/- 0.01mm All aviation plugs are used, eliminating the tedious wiring installation, truly plug and play Special tooling customization to meet any thin plate fixing and avoid deformation.
  Shiko më shumë ...

Fakte

 • What Should You Know About Fiber Laser Cutting Machines?

  Fiber laser technology has become a new star in laser industry and an emerging leader in sheet metal cutting field. Persistent investment and researches have contributed to prosperous development of fiber laser technology and it has obtained an extensive po...
 • 5 Gjërat për të dini para se të blesh Fiber Laser Machine Prerje

  Purchasing a fiber laser cutting machine is never a simple thing no matter whether you buy it from local suppliers or overseas suppliers, because it concerns the return your investment will achieve and the benefits your business will receive. Before buyin...

Mostra Photo Gallery

Çfarë mund të krijoni me një Laser MORN? Eksploroni Shembull klubin tonë me DIY shkarkime fotografi lazer që ju mund të krijojë në kompjuterin tuaj MORN Laser. Zbuloni se çfarë ju mund të bëni me një mëngjes në faqen tonë të internetit më të njohura!

Pre-Sales Service

konsultim falas dhe analiza e tregut lazer janë dhënë për të ndihmuar ju të filloni biznesin lazer dhe për të marrë të kthimit me cilësi MORN të lartë dhe makina ekonomike lazer.

LAJME

Video Galeri

pic03
Nuk ka mënyrë më të mirë për të marrë një ndjenjë për lazer se sa për të parë atë në veprim! Tona thekson Video Galeri shumë të aplikacioneve të ndryshme lazer dhe përdor për një Laser mëngjesit

Pas sherbimit te shitjes

Operacioni i lirë dhe trajnimi mirëmbajtja ofrohet në prodhim fabrikën tonë fibra lazer për të ndihmuar operacionin tuaj. inxhinierët tanë dhe teknikë do të ofrojë udhëzues profesional për çdo përdorues.
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!