Oversale Service - Morn Teknologi CO, Ltd..

Service Oversale

Service MORNLASER Pre-Sales

12

  • Fokus Need Saben pelanggan:

Marang kabutuhan utawa confusions babagan mesin laser lan bisnis laser, lan kita bakal sijine 100% gaweyan kanggo sing ketemu solusi laser sing paling cocok.

  • Rembugan Free lan Analisis Pasar:

rembugan Free lan analisis pasar laser sing kasedhiya kanggo sampeyan miwiti bisnis laser lan njaluk ngasilake karo Morn kualitas dhuwur lan mesin laser ekonomi.

  • Selaras Solutions Product lan Technical Support:

selaras layanan bisa ketemu kabutuhan warna, bebarengan karo gambar free lan free nyoba mlaku. Technical support umur ana for kabeh saben produk laser Morn.

  • Cooperation Bisnis:

Kunjungan menyang pabrik lan kantor kita tansah tampi lan sampeyan bakal nemu cara cepet lan efisien kanggo hubungi mesin laser Morn lan teknologi Manufaktur.

  • Training profesional, Maneh Warranty lan Umur Service:

layanan instalasi Overseas, remot kontrol online lan latihan safety lawang-lawang sing ana. Maneh babar pisan lan umur layanan bisa nggawe sing aran luwih reassured.

Quality Control MORNLASER

Morn strictly kontrol kualitas saben produk laser dadi tenan tanggung jawab kanggo karya aman saka saben customer. Bakal kanggo kualitas lan safety standar, saben produk Morn wis nemu cara test ketat ing pabrik:
1.Machine Katon:
ukuran standar, apik semprotan lan welding, cetha Déwan sistem sirkuit, lan bagean lengkap;
2.Pre-instalasi:
Kabeh mesin bagean lan komponen bakal wis diinstal ing pabrik kanggo mbusak masalah instalasi potensial pelanggan bisa teka tengen.
3. Nyoba mlaku:
mlaku Trial of machine laser ingkang dipun lampahaken dening Processing sampel, kang kacepetan Processing lan tliti bakal dikonfirmasi dening pelanggan. Uga mesin nganggo lancar lan ajeg, lan sistem kontrol kanthi bisa ngontrol mesin. Dites produk sing uga ora ketemu pengarepan bakal readjusted nganti padha syarat.
4.Packing:
Sawise mesin dites kasil, bagéan lan komponen bakal disassembled menyang proses diinget. Film protèktif, kothak kayu-kayuan lan pigura wesi bakal digunakake kanggo tightly Pack mesin supaya kang tabrakan utawa rusak sak transportasi.

MORNLASER Sawise-Sales Service

Sawise langkah implementasine dodolan layanan
Pelanggan hubungi kita kanggo maksud apa operasi ora samesthine lan fault mesin dening telpon, email utawa cara komunikasi online.
Senior sawise teknisi sales njelasno sabab fault lan reply solusi diangkah ing wektu, ora luwih saka 24 jam.
Manual Maintenance, video lan gambar bakal dikirim menyang pelanggan kanggo debug mesin. Lan teknisi kita bakal ngawasi proses debugging saya.
Yen customer gagal kanggo ndandani mesin karo solusi ana, engineers teknisi kita kasedhiya kanggo layanan jaban rangkah lawang-kanggo-lawang kanggo mutusake masalah masalah rampung.
Ajeg revisit kondisi operasi saben customer lan ngajukake informasi mesin.
Kita uga bisa nyedhiyani sawijining sawise dodolan layanan lan bagean kanggo mesin laser sampeyan tuku wholesale liyane. Kaya apa ta kanggo sing "Need Pitulung!" Writers kirim. Kejabi, yen pengin upgrade mesin laser utawa njembarake bisnis, rembugan free lan solusi profesional bisa kasedhiya kanggo sampeyan.
Tel: (+86) 531-5557-2836
Email: inquiry@mornlaser.com
Fax: (+86) 531-8869-2337
Cell: (+86) 17353482006
Wechat: (+86) 17353482006


Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!