Laser mesin cleaning MT-CL50

laser cleaning machine (9)
  • laser cleaning machine (4)
  • laser cleaning machine (1)
  • laser cleaning machine (10)
  • laser cleaning machine (2)
  • laser cleaning machine (3)
  • laser cleaning machine (5)
  • laser cleaning machine (6)
  • laser cleaning machine (7)
  • laser cleaning machine (8)
  • laser cleaning machine (9)

Short Description:

1. cleaning Non-kontak ora ngrusak sisih landasan;
2. reresik Precise kanggo posisi tepat lan ukuran pilihan tepat;
3. Tanpa polusi kimia, proses reresik ijo;
4. operasi Japanese, reresik otomatis bisa digawe dening kepala laser tangan-dianakaké utawa karo robot;
5. efficiency cleaning High, nyimpen wektu;
6. Laser sistem reresik stabil, meh ora pangopènan.


    paramèter

    Sample Foto

    video

    Njaluk

    fitur:

    Morn peralatan reresik laser punika generasi anyar saka lumahing reresik dhuwur-tech. Iku gampang banget kanggo nginstal, ngapusi lan entuk otomatis. operasi gampang, sampeyan mung nguripake daya lan mbukak piranti, mesin bakal di resiki karo ora kimia reagen, ora media, ora bledug lan banyu. Kanthi kauntungan saka imbuhan manual fokus, pas sudhut mlengkung cleaning lumahing, kebersihan lumahing apik lan ing. mesin cleaning Laser bisa ngresiki resin saka lumahing subyek, lenga reregetan, reregetan, rereget, teyeng, nutupi, nutupi, Paint, etc.

    paramèter:

    model MT-CL50
    daya laser 50W
    Reresik bobot sirah 2kg
    dawa serat 5m (10 meter bisa selaras)
    jembaré mindhai 10-80mm (120mm opsional)
    diameteripun titik fokus 0.08mm
    Pusat gelombang           1064nm
    dawa fokus 160mm
    sawetara imbuhan Power 10% - 100% (jurang pemisah Luwes)
    fokus otomatis Ya
    Pindhah cara Hand meksa nindakake perkara
    digunakake suhu 0 ℃ ~ 40 ℃
    asor lingkungan karya ≤80%
    Setel lingkungan Flat, ora geter, ora impact

    Laser Cleaning-1 laser cleaning-2

    Tampilan Online Chat!
    Tampilan Online Chat!