Prakawis kita -. Morn Teknologi CO, Ltd.

Babagan awake dhewe

Gugus Komering sukses lan wareg looking munggah esem

Sing Morn Laser?

Morn Laser punika merek dagang kadhaptar saka Laser Business Departemen Morn GROUP.

Jinan Morn Technology Co., Ltd. (Morn GROUP) punika laser manufaktur machine anjog lan exporter ing China. We sing specialized ing serat laser machine nglereni lan serat laser machine menehi karo 10 taun pengalaman.

We nyedhiyani sawetara saka modhél lan konfigurasi kanggo ketemu karo kabutuhan karya warna lan modal. produk ndhuwur-dirating Kita serat seri laser Bintang karo kualitas unggul, kinerja karya pas lan kacepetan dhuwur. Powered by desain pangguna-loropaken, garis Manufaktur standar dhuwur, layanan profesional lan support teknologi dipercaya, Morn Laser serat laser wis saya diakoni antarane kedhaftar donya.

We kudu Manufaktur profesional lan aliran layanan, karo produksi, R & D, sales technical, kontrol kualitas lan sektor marketing nyiyapake kanggo aturan solusi laser kepileh. Morn Laser saiki wis 136 teknisi senior, kalebu 16 engineers senior, luwih saka tim dodolan 50-wong lan liwat 30 profesional wis dodolan & Staff sawise-sales.

Miturut apa rapet karo kita pelanggan lan ngrungokake saran, kita wis nganyari teknologi Manufaktur lan diunggahake kanggo perlu saben pangguna. Kita wis kasedhiya solusi produk laser-centered pangguna pelanggan saka luwih saka 130 negara, ngendi padha mbukak bisnis apik karo peralatan laser serat kita lan maringi kita liyane support kanggo ngawula pelanggan lokal lan prospek. Kanthi inovasi teknologi dadi lan investasi, Morn Laser devotes kanggo teknologi laser panyulingan lan kualitas prodhuk. Kanggo nyedhiyani kedhaftar karo solusi laser efisien lan ekonomi paling goal setya kita.

Kejabi, wiwit dina Morn GROUP iki diadegaké, kita wis dilakoni ing tata letak global, lan saiki kita wis Applied kanggo account lan paten pangayoman ing 55 negara. We wis nyiyapake cabang lan agen ing Eropa, Amerika Serikat lan Asia Kidul-Wétan. We are lan bakal tansah dadi tanggung jawab kanggo account kita lan keuntungan kita kedhaftar 'rampung.


Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!